skip to Main Content
Creabeurs Wittehagen

Zaterdag 26 mei jl. werd onze derde creabeurs gehouden op het pleintje voor Buurthuis “de Tweeling”. Na een paar gezellige vergaderingen over het hoe en wat zijn de mails de deur uit gegaan om onze kramen weer gevuld te krijgen.

En ook dit keer is dat weer gelukt. Waar sommige afhaken door drukte komen nieuwe deelnemers om de hoek kijken. En dat maakt de creabeurs ook elk jaar weer vernieuwend. Met een grote verscheidenheid van nieuwe kramen met nieuwe creativiteit die getoond en verkocht werd.

Van metalen raamhangers en taferelen tot snoepzakken voor de avondvierdaagselopers, van jam tot sleutelhangers, van beschilderd keramiek tot leuke snuisterijen, van houten tekstborden tot DIY (do it yourself) pakketten met Pip Studio materialen, van kledingstukken tot glaskraal armbanden en van zelfgeschreven boeken tot zelfgemaakte kaarten.

Kortom en was genoeg te zien en te kopen. Dit jaar hadden we er ook voor het eerst een schminckkraam bij en heeft de kinderclub van wijkgebouw de Tweeling kinderactiviteiten georganiseerd. Kinderen konden kleuren en sjoelen en kregen volop de aandacht. En dat vonden de kids erg leuk.

Elk jaar vragen we ons af hoe het weer zal zijn…Vorig jaar regende het lichtjes en was de temperatuur duidelijk anders dan dit jaar. Dit keer was het bloedheet!!

Om 16.00 uur zijn we gestopt en wat was het goed om te horen dat iedereen het er mee eens was dat ondanks dat het jammer genoeg niet veel bezoekers opleverde, maar dat de sfeer onderling erg gezellig was.

Dat vonden wij als organisatie ook zeker en wij gaan ons met goede moed bezinnen op de creabeurs van volgend jaar want dat hij weer komt is zeker!!

Bekijk de foto's
Back To Top