skip to Main Content
creabeurs2017

Creabeurs 2017

Met een heerlijk weertje met rond de 20 graden in het vooruitzicht en weer een plein vol gezellige kraampjes gaan we zaterdagmiddag starten met de 2de Creabeurs in de wijk Wittenhagen.

Er is weer van alles te zien en te bewonderen en voordat je het weet, kom je weer met een nieuwe hobby of een tas vol leuke spullen thuis.

Van Nespressoarmbanden tot knuffeldoeken, van haarklemborden tot speenkoorden, van metalen raamhangers tot zelfgeschreven boeken, van sieraden tot bloemzaadbommetjes, van zelfgemaakte kaarten tot babyslingers enz enz…. Een en al gezelligheid!

Ook de haakclub is weer aanwezig met het haken van Granny´s voor de stichting Hartendekens.

Wie haakt er mee voor Stichting Hartendekens voor de Creabeurs?

nr5
marktvrouwkes

Ook de haakclub is weer aanwezig en zij zullen weer gaan haken voor het goede doel, nl Stichting Hartendekens!

Stichting Hartendekens biedt kinderen met een ernstige ziekte, een ernstige beperking of kinderen die recent een gezinslid hebben verloren of gaan verliezen geheel kosteloos een prachtige Hartendeken aan.

De wens is om hiermee een beetje troost, geborgenheid en warmte te kunnen schenken in moeilijke tijden.

Kun je haken, haak dan gezellig aan!

Voor materiaal wordt gezorgd. Voor de onkosten en het goede doel staat er een giftenbusje/potje. Kun je nog niet haken, maar wil je het wel leren, wij willen je helpen!

Wees welkom en kom er gezellig bij!

Mocht je nu al aan de slag willen en wat granny’s haken?

Stichting Hartendekens heeft wel regels waar we ons aan moeten houden, lees dat wel even goed door als je thuis al wilt beginnen en mee wilt nemen naar de creabeurs! We hopen natuurlijk dat we heel veel op kunnen sturen en veel (zieke)kinderen blij kunnen maken na de creabeurs op zaterdag 24 juni! Wij hebben er zin in en zien jullie graag!

Allerlei informatie over stichting Hartendekens + werkbeschrijving zijn te vinden op:

http://www.hartendekens.nl/

Graag tot zaterdag 24 juni van 13.00-16.00 uur in Buurthuis “de Tweeling” op de Creabeurs Wittenhagen !

Back To Top