skip to Main Content

25 januari – Handlettering op glas

Overal in winkels en op straat zie je vormen van handlettering. Of het nu op een leuk houten bord is, op deuren en ramen of op papier. Voor deze workshop hoef je niet te kunnen handletteren maar je hebt wel enthousiasme nodig. We gaan op een mooie glasplaat met loden omlijsting een mooi tafereel handletteren. Alles is mogelijk van teksten tot tekeningen. Wij zorgen voor de materialen en voor heel veel voorbeelden. Heb je zelf een mooie tekst of tekening…. Zoek gerust eens via Google of Pinterest. Denk eraan dat je het uitprint op A4, want zo groot is je glasplaat. Wij verzorgen de materialen als glas, lood, voorbeelden en natuurlijk de stiften.

De kosten zijn 10,- euro incl. koffie/thee en wat lekkers.
De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur in buurthuis “de Tweeling”, de Ruyterlaan 19.
Aanmelden kan via creabeurs@wijkwittenhagen.nl

Geef je gauw op want vol is vol….en ga met een mooi werkstuk naar huis.

2 maart – Voorjaars Pasen pot

  

Op 22 maart a.s. geven wij tevens een workshop voor het maken van een decoratieve voorjaars- Pasen pot. We gaan een mooie weckpot versieren met diverse materialen en gaan hem van binnen vullen. Hier staan enkele voorbeelden maar wat jij ervan maakt is geheel aan jou. Wij zorgen voor de potten en de materialen en natuurlijk voor koffie/thee en wat lekkers.

  

Ook deze workshop wordt gegeven in buurthuis de Tweeling aan de de Ruyterlaan 19. Het is ook van 19.30 tot 21.30 uur en kost 10,- euro. Opgeven via de creabeurs@wijkwittenhagen.nl.

Heb je zelf nog leuke spulletjes die je erin wilt doen, dan mag je die gerust meenemen en heb je een lijmpistool? Neem deze dan ook graag mee. Ook bij deze workshop geldt…vol is vol dus reageer snel zodat je zeker een plekje hebt.

Graag tot ziens…

Emmy en Ingrid

Werkgroep Creabeurs

 

Back To Top