skip to Main Content

Rommelroute 2018 – Gaat deze door of niet?

De rommelroute zou zomaar op de laatste zaterdag van de zomervakantie gehouden kunnen worden. Er is een draaiboek, vergunning en er is zelfs al geld voor gereserveerd om er weer een leuke wijkactiviteit van te maken.

Maar ja…..wie wil de rommelroute dit jaar organiseren?

Het wijkteam heeft dit jaren gedaan. Allerlei activiteiten werden enthousiast door een klein groepje mensen opgepakt. Maar ondertussen zijn het aantal activiteiten en projecten in 10 jaar tijd zoveel dat er keuzes gemaakt moeten worden. Het wijkteam heeft hulp nodig!!

En dat niet alleen. Steeds meer komt het besef dat wij hier met z’n allen in deze wijk wonen en dus ook met z’n allen verantwoordelijk zijn voor de verbeteringen en gewenste activiteiten. Wil je wat, dan mag je er ook wat voor doen!

Nu hoeven we echt niet met z’n allen in een wijkteam. Natuurlijk ben je welkom, maar als iedereen nu iets doet, wordt alles een stuk makkelijker.

En dus zijn er draaiboeken gemaakt, waardoor iedereen vrij simpel een aantal werkzaamheden van het wijkteam kan overnemen. Al is het maar voor 1x en neemt een ander het de volgende keer over.

Zo ook voor de rommelroute. Er is een draaiboek waarin precies staat wat er gedaan moet worden om een rommelroute te organiseren.

  • De flyers en posters van de vorig keer aanpassen aan dit jaar.
  • Reclame maken. Voor de website, Facebook, Twitter, de lokale kranten………….
  • Aanmeldingen via de mail bevestigen en op een google maps kaart zetten
  • Zorgen dat op de dag zelf alles goed verloopt.
  • Maar natuurlijk ook zelf meedoen en verkopen!

Dit zijn eigenlijk de belangrijkste taken en voor 3 mensen prima te doen. Het wijkteam zal altijd ondersteunen, daar waar nodig en gewenst is!

Er heeft zich al 1 wijkbewoner gemeld voor een rommelroute in de Wittenhagen noord. Als er voor 1 mei nog 2 wijkbewoners melden, dan hebben we voor dit jaar een groep die de rommelroute gaat realiseren. En anders houdt het voor dit jaar op.

Dus ….ben jij dat?  Steek jij je handen uit de mouwen en help je mee met de rommelroute?

Het zou geweldig zijn! Mail even en dan nemen we gauw kontakt met je op!

Mail naar: info@wijkwittenhagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top