skip to Main Content
Schaatser

Schaatsfeest wijk Wittenhagen 2018 op dinsdag 4 december a.s.

Net als eerdere jaren heeft het wijkteam de ijsbaan op de Markt weer voor 2 uurtjes gehuurd voor alle inwoners uit de wijk Wittenhagen. Op dinsdagavond 4 december van 19:00 uur-20:00 uur en van 20:00 – 21:00 uur.

Zoals gebruikelijk zullen de groep 8 leerlingen van cbs “de Brug” en obs “de Delta” een speciale uitnodiging krijgen om te komen schaatsen. Beide groepen vallen nl buiten het gratis schoolschaatsen wat de scholen wordt aangeboden door de Gemeente.

Verder mag iedereen die in deze wijk woont, gratis komen schaatsen. Dit kan gratis, omdat wij als wijkteam elk jaar geld hiervoor vrijhouden. Jaarlijks krijgen wij namelijk een budget voor de verschillende activiteiten van de Gemeente en dus ook voor het huren van de ijsbaan.

Per uur mogen zo’n 80 schaatsers op de baan. Vorige jaren was dit steeds het aantal aanmeldingen, waardoor we beide uren voor iedereen beschikbaar konden stellen. Het is even afwachten hoeveel aanmeldingen we dit jaar krijgen of dit weer mogelijk is. Houd daarom de website en Facebook in de gaten!

Maar ook om te checken of er überhaupt wel geschaatst kan worden, is het verstandig om de website op de dag zelf te bekijken. Dit kan nl. door veel regen of zelfs door dooi wel eens afgelast worden.

De schaatsen zijn aanwezig en kunnen ook gratis geleend worden. Na aanmelding krijg je een bevestiging. Neem deze mee in papieren versie of digitaal op je mobiel of iets dergelijks.

En vergeet je handschoenen niet! Deze zijn verplicht om op de baan te mogen!

Aanmelden kan via: schaatsfeest@wijkwittenhagen.nl

Vermeldt hierbij welk uur je wilt schaatsen en met hoeveel personen.

Back To Top