skip to Main Content
Uitnodiging Voor Feestelijke Opening Van De Weggeefkast

Uitnodiging voor feestelijke opening van de weggeefkast

Vrijdag 15 december om 16.00 uur zal de 1e weggeefkast in Harderwijk met een feestelijk tintje geopend worden.

Een tijd geleden nam Rien, een inwoner van de wijk Wittenhagen, kontakt met het wijkteam op met het idee om een weggeefkast in onze wijk te plaatsen. Het wijkteam wilde dit idee graag financieel ondersteunen en zo zijn Rien en Chantal aan de slag gegaan. Een kast is gekocht en een eerste lading spulletjes voor in de kast verzameld om vrijdag de kast officieel in gebruik te nemen.

Een weggeefkast is een kast met allerlei spullen die te mooi zijn om weg te gooien, maar voor een ander nog best van nut kan zijn. Iedereen die in deze kast iets ziet wat hij/zij goed kan gebruiken, mag dit dus ook mee nemen. Het biedt mensen aan de ene kant dus de gelegenheid hun afgedankte spullen een tweede (of derde of vierde) leven te geven en dragen op die manier bij aan het verminderen van de verspilling, en aan de andere kant kan iedereen er gratis goede spullen zoeken die hij/zij gebruiken kan.

Deze weggeefkast is naast het Harderwijkhuis aan de Van Speyklaan geplaatst en is dagelijks geopend (niet op zon- en feestdagen) van ±8.30 uur tot ±17.00 uur.

Neem wat je kunt gebruiken                                        Geef wat je niet meer nodig hebt

Iedereen is dus welkom om gebruik te maken van de weggeefkast. Het kost niets. Het enige wat we van je vragen is of je de kast netjes wilt achterlaten en er alleen spullen in te doen, die er ook echt in passen, nog heel zijn en echt een tweede kans kunnen krijgen bij iemand anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top