skip to Main Content

Wijkschouw 2019 op donderdag 11 + 18 april

Wijkschouw is een wandeling door de wijk om een goed beeld te krijgen van de leefbaarheid, de netheid en de veiligheid van de wijk.

De wijkschouw is er voor u! Want u hebt belang bij een nette, veilige en leefbare wijk!
Hebt u wensen, klachten en/of opmerkingen over uw wijk? Dan nodigen we u uit om deze kenbaar te maken. Kom om 19:00 uur naar het afgesproken startpunt of mail ons: info@wijkwittenhagen.nl

Donderdag 11 april: Wijkschouw Wittenhagen zuid. Start om 19:00 uur bij de Bethelkerk.
Donderdag 18 april: Wijkschouw Wittenhagen noord. Start om 19:00 uur bij buurthuis “de Tweeling”, de Ruyterlaan.

Wijkteam Wittenhagen stopt ermee.
Sinds 2010 zijn inwoners uit deze wijk actief geweest als vrijwilligers in het wijkteam Wittenhagen. Met veel plezier hebben zij zich ingezet en samengewerkt met verschillende organisaties (o.a. Gemeente, ZorgDat, wijkagent, wijkboa, Uwoon) om deze wijk nog veiliger, mooier en gezelliger te maken.

Wij kijken met trots terug en willen alle vrijwilligers van die afgelopen jaren, al onze partners van de verschillende organisaties en iedere inwoner die op enige manier betrokken is geweest bij ons of onze activiteiten, bedanken voor de samenwerking en hun inzet voor de wijk! Het is ons gelukt; we hebben deze wijk een stukje mooier, veiliger en gezelliger gemaakt!!
Toch hebben we om verschillende redenen besloten om te stoppen. Maar dat doen we niet zomaar. Mochten inwoners van de wijk Wittenhagen activiteiten willen organiseren of ook hun steentje willen bijdragen om de wijk mooier, veiliger en gezelliger te maken.

We hebben onze ervaringen verzameld op de website: www.wijkwittenhagen.nl
Hier vinden jullie o.a. draaiboeken van diverse activiteiten en de contactgegevens van de verschillende organisaties. Maak er gerust gebruik van!

Graag nodigen wij u uit om na de wijkschouw van donderdag 18 april vanaf 20:00 uur samen met ons “wijkteam Wittenhagen” over te dragen aan “Wijk Wittenhagen”.

Graag tot dan!

Frank Damen, Mariëlle Elzinga en Dorine van Maare
Wijkteam Wittenhagen

Donderdag 18 april: Vanaf 20:00 uur, in Buurthuis “de Tweeling”.

Wijk Wittenhagen – Samen voor een mooie, veilige en gezellige wijk!

Activiteiten 2010-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top